Professionele en slimme reiniging van dampkappen in grootkeukens


Allcleaning reinigt op een slimme manier de dampkappen in uw grootkeukens. De nadruk ligt hier op brandveiligheid en transparantie. De reiniging houdt de gehele dampkap met alle componenten in, alsook de extractiekanalen en de extractiemotor. Allcleaning biedt deze service aan volgens een vast stramien, waarbij gestreefd wordt naar duidelijke en transparante communicatie enerzijds en een langetermijnrelatie met de klant anderzijds.

Afhankelijk van de dampkap, de vervuiling en andere interne factoren, wordt gekozen voor een bepaald reinigingsprocedé. Dit kan gaan van een simpele handmatige reiniging met ontvettende producten, over stoomreiniging tot en met een volautomatische schuimreiniging van dampkap, kanalen en ventilatoren. De riemen van de extractiemotor worden desgewenst vervangen, alsook de dempingsblokjes. Uiteraard worden alle vetfilters gereinigd.

Dit kan eenmalig gebeuren. Uiteraard biedt Allcleaning u ook een onderhoudscontract aan, waarbij u volledig ontzorgd wordt betreffende het onderhoud van uw dampkap.

 Door onze speciale apparatuur reinigen we niet alleen de dampkap, maar ook de extractiebuis en de motor op een professionele en snelle manier.

Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de reiniging van uw dampkap.